Archiv zpráv a událostí

Z fakulty

  • Obrázek

    Inspirativní rozhovor se Sofijí: Její cesta ze Srbska k úspěchům na FI MU

    Přečtěte si inspirativní rozhovor se Sofijí, talentovanou studentkou ze Srbska, která se rozhodla studovat v České republice a již dosáhla mnoha úspěchů na FI MU.

    Její cesta od první návštěvy České republiky a Brna, během letní školy, až po ocenění „Cenou děkana za vynikající závěrečnou práci“, je plná odhodlání, tvrdé práce a inspirace.

    Sofije pokračuje v magisterském studiu Softwarového inženýrství, podpořena stipendiem JCMM, a aktivně se podílí na výzkumném projektu „Forensic Support for Building Trust in Smart Software Ecosystems. Tento projekt, na kterém spolupracuje s Barborou Bühnovou a Lukášem Daubnerem, se zaměřuje na návrh metodik pro forenzní připravenost softwarových systémů a přináší významné výsledky oceňované na mezinárodní úrovni.

    Aktuálně Sofije studuje v Itálii na University of Salerno v rámci programu Erasmus, kde si rozšiřuje své znalosti a poznává novou kulturu. Její odhodlání a úspěchy jsou inspirací pro všechny zájemce o informatiku a výzkum. Přečtěte si celý rozhovor a nechte se inspirovat její příběhem.
    Webová adresa
    Přílohy
    Původní zpráva na Vývěsce v IS.